Ekpss Dökümanlar

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni "Okan_Öğretmen" (Okan ANALI)  EKPSS konusunda sosyal medyada da birçok paylaşımda bulunarak hem okulumuz öğrencilerine hem de EKPSS'ye girecek olan tüm adaylara faydalı bilgiler sunmaya devam ediyor. Okan Öğretmenimize ve destek veren özel eğitim sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyor sınava girecek adaylarımıza da başarılar diliyoruz. Deneme sınavlarımız devam edecektir. Sınava girecek adaylarımızın takipte kalmalarını öneririz.

EKPSS ZİHİNSEL DENEME SINAVLARI

Deneme Sınavı 1

EKPSS 1. Deneme Sınavına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

EKPSS 1. Deneme Sınavı Cevaplarını İndirmek İçin TIKLAYINIZ

1. Deneme Sınavı Sorularının Ayrıntılı Çözümleri İçin Aşağıdaki Videoyu İzyelebilirsiniz.

Deneme Sınavı 2

EKPSS 2. Deneme Sınavına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

EKPSS 2. Deneme Sınavı Cevaplarını İndirmek İçin TIKLAYINIZ

2. Deneme Sınavı Sorularının Ayrıntılı Çözümleri İçin Aşağıdaki Videoyu İzyelebilirsiniz.

Deneme Sınavı 3

EKPSS 3. Deneme Sınavına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

EKPSS 3. Deneme Sınavı Cevaplarını İndirmek İçin Tıklayınız

3. Deneme Sınavı Sorularının Ayrıntılı Çözümleri İçin Aşağıdaki Videoyu İzyelebilirsiniz.

Deneme Sınavı 4

EKPSS 4. Deneme Sınavına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

EKPSS 4. Deneme Sınavı Cevaplarını İndirmek İçin Tıklayınız

4. Deneme Sınavı Sorularının Ayrıntılı Çözümleri İçin Aşağıdaki Videoyu İzyelebilirsiniz.

Deneme Sınavı 5

EKPSS 5. Deneme Sınavına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

5. Deneme Sınavı Sorularının Ayrıntılı Çözümleri İçin Aşağıdaki Videoyu İzyelebilirsiniz.

Deneme Sınavı 6

EKPSS 6. Deneme Sınavına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

6. Deneme Sınavı Sorularının Ayrıntılı Çözümleri İçin Aşağıdaki Videoyu İzyelebilirsiniz.

Deneme Sınavı 7

EKPSS 7. Deneme Sınavına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

7. Deneme Sınavı Sorularının Ayrıntılı Çözümleri İçin Aşağıdaki Videoyu İzyelebilirsiniz.

Deneme Sınavı 8

EKPSS 8. Deneme Sınavına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

EKPSS GENEL,GÖRME,İŞİTME DENEME SINAVLARI (ORTAÖĞRETİM)

1. Deneme Sınavını İndirmek İçin TIKLAYINIZ

1. Deneme Sınavı Cevaplarını İndirmek İçin TIKLAYINIZ

Çıkmış Sorular ve Deneme Sınavları

"Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik" ile buna bağlı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) arasında yapılan "Protokol" hükümlerine göre ÖSYM tarafından hazırlanan , EKPSS, başvuru, sınavın uygulanması ve sınav sonuçlarının değerlendirilmesi adımlarından oluşan sınav sistemidir.

ekpss deneme,

ekpss sınav,