2024-2028 OKUL STRATEJİK PLANI HAZIRLAMA ÇALIŞMALARI

Eğitim-Öğretim planlamaları kapsamında Okul Stratejik Planlama Ekibi tarafından hazırlanan 2024-2028 Okul Stratejik Planı doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir.

Ock

Genel Müdürlüğümüzce özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimize sunulan eğitim hizmetlerinin niteliğinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalara devam edilmekte olup bu kapsamda özel eğitim alanında çalışan uzmanlar, tüm öğretmenler ile ailelere rehberlik edilmesi amacıyla ilk kez "Özel Eğitimde Davranış Değiştirme Uygulama Rehberi" hazırlandı.

Ock

Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin anayasa ve kanunlarla koruma altına alınan yasal hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Özel Eğitim İhtiyacı Olan Bireylerin Yasal Hakları" kitabı yayımlandı.

Kas

OKULUMUZDA YIILARA GÖRE STAJER ÖĞRENCİ VE MEZUNLARIN İŞE YERLEME BİLGİLERİ AŞAĞIDAKİ TABLODA SUNULMUŞTUR.

Nis

İlköğretim   ve  ortaöğretim   kurumlarında   öğrenimlerine   devam   eden  öğrencilerin   bursluluk hakkındanfaydalandırılmasıiçinyapılacaksınav4Eylül2022tarihindegerçekleştirilecektir.

Orhangazi İlçesinin Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları Belirlendi

Toplanma alanları;afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma merkezleri hazır olana kadar geçecek süre içerisinde yaşanacak paniği önlemek ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla halkın tehlikeli bölgelerden uzaklaşarak toplanabileceği güvenli alanlardır.

Ülkemiz genelinde Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığının mülki ve mahalli idareler ile yapılan ortak çalışmayla toplanma alanları belirlenerek çeşitli iletişim platformlarında ilan edilmiş olup gerekli görülen hallerde güncellemeleri yapılmaktadır.

Bu çerçevede ilçemizde belirlenmiş 19 adet afet ve acil durum toplanma alanı bulunmaktadır.Orhangazi ilçemizin acil durum toplanma alanları listesi aşağıdadır.

Eyl

EKPSS 2022'ye hazırlık için 4 Zihinsel deneme sınavının ardından

Genel Görme İşitme-2 düzeyinden hazırlananlar için 1. Deneme Sınavı hazırlandı.

Nis

Şbt

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Meslek Liseleri Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi çalışmaları başlatıldı.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanan Covid 19 Salgın Yönetimi ve Korunma Yöntemleri klavuzu çerçevesinde hazırlanan Eğitim Ortamlarında uyulması gereken kurallar...