Sayın Velilerimiz,

Dünya çapında hızla yayınlan Yeni Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili T.C. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirme ve uyarıları yakından takip etmekteyiz.

Tem

Gerek öğrencileriniz için, gerekse sizler için en hayırlı olacak okullarda görev yapmanızı temenni eder, hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dileriz.

İl içi, il dışı, özür grubu atamaları ile ilk atama başvurularında okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimizin, okulumuz hakkında ihtiyaç duyacakları bilgiler aşağıdaki gibidir.

Okulumuzda ´Vatan Sevgisi´ temalı ürün yarışması 22 Mart Perşembe günü saat 10:00 da konferans salonunda yapılacaktır. Yarışmaya katılacak öğrencilerimizin ürünlerini belirtilen zamanda hazırlamaları önemle duyurulur.