Etiket Sonuçları: spor

May

Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun Atletizm Bursa İl Şampiyonasında Saadet Öcalgiray Özel Çocuklar Spor kulübü olarak bir çok birincilik elde edildi. Alınan dereceler:

• Cirit atma bayanlarda Şeyma AYDIN Bursa 1.
  • 100 M koşu U20 erkeklerde Hasan Hüseyin ÖZDEMİR Bursa1.
  • Gülle atma  U20 erkeklerde Hasan Hüseyin ÖZDEMİR Bursa1.
  • 1500 M  koşu U18 erkeklerde Ahmet BAYOĞLU Bursa1.
  • Uzun Atlamada  U18 erkeklerde Ahmet BAYOĞLU Bursa1.
  • 100 M koşu küçükler erkeklerde Muhammed KARAK Bursa 1.
  • 100 M koşu U16 erkeklerde Polat AKBULUT Bursa 1.
  • Uzun Atlamada  U16 erkeklerde Polat AKBULUT Bursa 1.   olmak üzere toplamda 8 il birinciliği alarak büyük başarı gösterdiler. Sporcu ve antrenörlerimizi tebirik eder BAŞARILAR DİLERİZ.

Eyl

Geçtiğimiz sezon özel sporcular(down) masa tenisi kategorisinde Bursa 1. ve Türkiye 2. olan sporcumuz Hamza DÖNMEZ masa tenisi mili takımına kabul edildi. 2022 yılı faaliyet programında yer alan; Otizm ve Down Sendromlu sporcularımızın katılımı ile Sakarya'da başlayan Masa Tenisi Milli Takımı ikinci etap hazırlık kampına 15 sporcu ve 3 antrenörün katılımı ile başladı.12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan hazırlık kampına Milli Sporcularımız ve Milli Takım Aday Sporcularımızdan;Irmak Ada Işık, Serra Özgençay, Ecren Kılıç, Burak Burç, Cemal Ege Darcan, Uğur Efe Aydoğan, Görkem Ağırbaş, Hamza Dönmez, Doğukan Cem Bafralı, Erman Çetiner, Salihcan Öztankal, Ecrin Ercan, Hale Cansu Öğe, Özgenur Kurşun, Ecrin Yıldız ve Teknik Kurul Başkanı Sevinç Sert Lahna,, Teknik Kurul Üyeleri Fatma Yütük, Ziya Öner olmak üzere toplamda 18 kişi katılım gösterdi.

May

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Üsküdar Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Marmara Üniversitesi İşbirliğinde Geleneksel Geleneksel Olarak Kutlanmakta Olan "Özel Eğitim Şenliği Spor Etkinlikleri"nin 15.sine katıldık.

Nis

Türkiye Özel Sporcular Spor Fedarasyonun düzenlemiş olduğu, Bursa Gençlik Spor İl Müdürlüğü sorumluluğu kapsamında yapılan Özel Sporcular Atletizm İl Şampiyonasında Saadet Öcalgiray Özel Çocuklar Spor Kulübü olarak katılım sağlandı. 20/21 Nisan 2022 tarihinde Bursa Atıcılar Atletizm sahasında yapılan yarışmalarda spor kulübümüz adına aşağıdaki derecler alnımış olup, tüm özel sporcularımızı, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini tebrik eder başarılar dileriz. Sporcularımız aldığı derecelere göre Türkiye Şampiyonasına katılacaklardır.

Şbt

Bursa Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Programına davet edilen Saadet Öcalgiray Özel Çocuklar Spor Kulübü olarak katılım sağladık. T.C Gençlik ve Spor Bakanı sayın Dr Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'nun teşrif ettiği programda Bursa'da sporun çıtasını yükseltmek amacıyla her alanda önemli projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine hizmetlerini daha sağlıklı verebilmeleri amacıyla 2 milyon 500 bin TL'lik maddi yardımda bulunuldu. Okulumuz spor kulübünü temsilen spor kulübü başkanımız Sadrettin SOYLAR, başkan yardımcısı Miraç SÖNMEZ ve sporcularımız katıldı. Program sonrası sporcularımız Bursa'nın tarihi yerlerini gezerek mutlu bir gün geçirdiler. Tüm sporcularımıza başarılar diler, ekbimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Hamza DÖNMEZ,  3. Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyona'sında başarı göstererek Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Eyl

Okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz, yapacakları idman öncesi vücudu hazır hale getirmek için Beden  Eğitimi öğretmenimiz M.Tekin ALVAÇ tarafından bilgilendirildiler.

May

Özel  Sporcular Türkiye Yüzme  Şampiyonası 10-12 Mayıs 2019 tarihleri arsında Holiday İn Gebze Otel ve Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşti.

Nis

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği katkıları ile gerçekleşen Atletizm 1.Bölge Şampiyonasına katıldık.

Nis

Özel Sporcular Yüzme Bölge Şampiyonası´na okulumuz öğretmenlerinden Miraç SÖNMEZ eşliğinde iki öğrenci (Mehmet ÇİL, Yiğit Melih SEMİZ) ile katılım gösterdik.

Mrt

Okulumuzda öğle arasını mola vaktimizi güzel bir şekilde sporla geçirmek amacıyla öğrenciler ve bazı öğretmenlerimiz arasında turnuva başlatıldı.

Mrt

Okulumuda beden eğitim öğretmenimiz Tekin Alvaç tarafından öğrencilerimiz arasında öğle paydosunda masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ve okulumuzdaki El Sanatları ve Cam Seramik  kursuna katılan Tuna ilkokulu öğrencileri ile Bursaspor-Çaykur Rizespor maçı öncesinde gerçekleşen seremoniye katıldılar.

Şbt

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV destekleri ile gerçekleşen Yavuz Kocaömer 2.Masa Tenisi Bölge Şampiyonasının son etabı olan 2.Bölge Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına 2 öğrencimiz ile katıldık.

Şbt

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları spora yönlendirme hedefiyle ‘Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleştirilen ‘Özel Çocuklar Spor Şenliği Masa Tenisi Turnuvası’na katıldık.

Şbt

Yeni Kurduğumuz spor kulübü derneğimiz ilk genel kurul toplantısını yaptı.