Gençağa PEKSÖZ - Müdür Yrd. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

21.07.1981 tarihinde İspir´de doğdu.Atatürk Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliğinden 2005 tarihinde mezun oldu.Aynı yıl Bayburt Atatürk İlkokuluna Din Kültürü Öğretmeni olarak atandı.

SORUMLU OLDUĞU BİRİMLER

• Satın Alma ve ödeme İşlemleri (MYS-TKYSSu, elektrik, gaz, teledon, ADSL,yemek faturaları, temrinlik ve demirbaş vb ödemeleri)
  • Okul Aile birliği iş ve işlemleri.  (TEFBİS)
  • Okul yemekhanesi iş ve işlemleri.
  • Bakım-Onarım işleri. (Küçük onarımlar, arızalar,Okul ısıtma, aydınlatma, asansör vb sistemi)
  • Covid-19 pandemi işlemleri, Günlük vaka ve temaslı tespiti, BURBİS e işlenmesi.
  • İş güvenliği, Sivil Savunma ve yangından korunma,
  • Enerji verimlliği, Evep-16 iş ve işlemleri.
  • Stratejik plan ,  sıfır atık işlemleri.
  • Toplantılar (okul aile birliği genel kurul, yönetim ve denetim kurulu toplantıları)
  • Sosyal dayanışma ve yardımlaşma işlemleri,(yetim, öksüz ve muhtaç öğrencilere sahip çıkmak).
  • Mezunların izlenmesi ve işe yerleştirilmesi.
  • Okul arşivi işlemleri. (görev alanına giren dosyabe belgeler).
  • Atölyeler, kazan dairesi, depolar yemekhane, mescid ve spor odası ,birimlerinin genel temizlik ve düzeninden sorumludur.

Müdür yardımcısının görev ve sorumlulukları MADDE 51 – (1) Müdür yardımcısı görevlerini, bulunduğu okulun özelliklerini dikkate alarak yapar. (2) Müdür yardımcısı, okulun her türlü eğitim, öğretim ve yönetim işleriyle ilgili olarak okul müdürü tarafından verilen görevleri yapar. Bu görevlerin yapılmasından ve okul amaçlarına uygun olarak işleyişinden müdüre karşı sorumludur. (3) Özel eğitim hizmetlerinin verimli yürütülmesinde ilgili taraflar arasında koordinasyonu sağlar ve bu hizmetlerle ilgili okul müdürünün vereceği görevleri yerine getirir. (4) Kendisine verilen nöbet görevini yürütür, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izler, nöbet raporlarını inceler, varsa sorunları müdür başyardımcısına ve müdüre iletir. (5) Görev tanımında belirtilen diğer görevler ile müdür tarafından verilen görevleri yapar.