Erdem UYSAL - 696 KHK-Geçici İşçi-Hizmetli

15 EYLÜL- 30 ARALIK 2017

Öğrenci servislerinin okula giriş ve çıkışlarında;

a).Öğrencilerin servisten indirilmesinde ve servise bindirilmesinde servislerin yanında bulunmak ve gerekli çevresel güvenlik önlemlerini almak.  Servislerin iş işlemleri hakkında müdür yardımcısına ve nöbetçi öğretmenlere yardımcı olmak.

b) Servis şoförlerinin ve rehber personelin devam-devamsızlık çizelgelerinin imzalanmasını sağlamak. Taşımalı personel arasındaki koordinasyonu sağlamak.

c)  Tespit ettiği olumsuzlukları okul idaresine bildirmek.

2. Teknik İşler ile ilgili olarak;

a)   Okuldaki fotokopi makinelerinin, bilgisayarların, internetin ve yazıcıların kullanıma hazır halde olmalarını sağlamak. Öğretmenlere fotokopi ve yazıcı çıktıları yapmalarında yardımcı olmak.

b)   Bayrak törenlerinde ve diğer etkinliklerde okulun ses düzenini kurmak ve her zaman çalışır durumda bulundurmak.

c)   Kazan dairesi ısıtma istemini açmak-kapamak ve diğer işlemlerini yaparak gerekli güvenlik önlemlerini almak.Isıtma, sıhhî ve elektrik tesisatındaki aksaklıkları yönetime bildirir.

d)   Okuldaki sıra-masa, lavabo, musluk, lamba, pencere, kapı vb küçük tamiratları yapmak ve idareye bu konuda bilgi vermek, ilgili deftere yapılan tamiratları işlemek.

e)   Gerektiğinde bina ve tesislerin boya, badana ve benzeri işlerini yapar.

f. Kuruma gelen çeşitli malzeme, araç-gereci gerekli yerlere taşır ve yerleştirir.

3. Temizlik işleri ile ilgili olarak;

a)    Kazan dairesi, enerji odası, spor odası, ahşap atölyesi, temizlik malzemeleri odası ve teras kat deposunun düzeni ve temizliğinden sorumludur.

b)   Depolardaki malzemeleri idarenin bilgisi dâhilinde ihtiyaç duyulan birimlere teslim etmek ve depo çıkışlarını deftere işlemek. Temizlik maddelerinin ve diğer malzemelerin kullanımında israfı önleyici tedbirleri almak.

c)    Okul bahçe ve çevre temizliğini belirlenen zamanlarda organize etmek ve yaptırmak.

d)   Bahçe plânlamasına göre dikim, budama, biçme, belleme, çim toplama ve bakım işlerini yapar. Kullanılan araç-gereci korur, bakım ve temizliğini sağlar.

Geri dönüşüm kutularının teslimi için ilgili firmayla irtibat kurar.

4. Diğer işlerle ilgili olarak;

a)    Yemek dağıtımında öğrencileri masalara yerleştirmek ve yemekhanenin düzenine yardımcı olmak.

b)   Posta ve evrak dağıtım görevini yürütür

c)    Kooperatifin çalıştırılmasına yardım eder, düzenini sağlar ve temizliğini yapar.

d)   İş bitiminde bütün alanların açık pencere, kapı,  musluk ve lambalarını kapatmak ve gerekli önlemleri almak.

e)   Çalışma saatleri dışında ve tatillerde verilecek nöbet görevini yerine getirir.

Okul yönetimi ve nöbetçi öğretmenlerce verilen diğer görevleri yapar.