T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / ORHANGAZİ - Saadet Öcalgiray Özel Eğitim Meslek Okulu

"Güçlü Yönlerim" Projemiz

10/S Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Sevda KARACA AL´ın "Güçlü Yönlerim" Projesi, Öğrenci Velilerimizin Katılımı İle Hazırlanıp Karne Gününde Öğrencilere Sunuldu. Öğrencilerimiz Bu Proje Sayesinde Herşeyin Akademik Başarı Olmadığını ve Ailelerinin Onları Her Yönleriyle Sevip Takdir Ettiklerini Anladılar. 

Karne döneminde kendilerine verilen değerin yalnızca akademik başarı ile belirlendiğini düşünmeler; özgüven, benlik algısı ve çalışma motivasyonları üzerinde olumsuz bir etki yaratabilir. Bu nedenle karne dönemi öncesinde öğrencilerin güçlü yönlerini vurgulayıp, onlarda farkındalık adına "Güçlü Yönlerim" projesini gerçekleştiriyoruz.

Bu projeyle; öğrencilerimin başarı ve başarısızlıklarını kişilik özellikleriyle karıştırmamalarını, her koşulda aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından değer gören biryler olduklarını ve her bireyin farklı güçlü özellikleri olduğunu fark etmelerini amaçlıyoruz.

Velilerimizden çocuklarının güçlü olduğunu düşündüğü 3 karakter özelliğini ve bu özelliklerin neden önemli olduğunu anlatan bir video hazırlamalarını istedik.

Projeyi hazırlayan Özel Eğitim Öğretmenimiz Sevda KARACA AL´a ve projeye katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

 

20-01-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.01.2019 - Güncelleme: 20.01.2019 00:51 - Görüntülenme: 680
  Beğen | 4  kişi beğendi

Etiketler :
güçlü yönlerim, ,