Etiket Sonuçları: şal

Ock

Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin anayasa ve kanunlarla koruma altına alınan yasal hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Özel Eğitim İhtiyacı Olan Bireylerin Yasal Hakları" kitabı yayımlandı.

Nis

Okulumuzdaki öğretmenler ve öğrencilerimiz oluşturdukları takımlar ile Orhangazi Kapalı Spor Salonunda futsal müsabakası yaptılar.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile HEKTAŞ Tarımsal İnovasyon ve Deneyim Merkezine'ne ziyarette bulunduk.

8/A sınıfının kitap okuma maskotu Şakir okuldaki çocuklarla tanıştı ve masal okudu.

Nis

El Sanatları Alan Şefimiz Miraç SÖNMEZ´in organize edip öncülük ettiği gezimize, okulumuz Müdür Yardımcısı Cabbar EREN, Özel Eğitim Sınıf Öğretmenleri Gurbet SÖNMEZ ve Aycan KAYA eşliğinde, öğrencilerimizle Eskişehir’i keşif için yola çıktık. Heyecanlı başlayan yolculuğumuzda heybemize birçok bilgi ve güzel anı biriktirerek yolculuğumuzu tamamladık.

Ock

"Kış Gelmeden Siz  Gelin" Projemiz kapsamında öğrencilerimiz için topladığımız kışlık kıyafetleri öğrencilerimize dağıttıktan sonra projemizi sonlandırdık.

Ock

"Kış Gelmeden Siz  Gelin" Projemiz kapsamında öğrencilerimiz için topladığımız kışlık giyecekleri bugün ihtiyacı olan öğrencilerimize dağıttık.

Saadet Öcalgiray Özel Eğitim Ortaokulu ve İlkokulou öğrencilerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve etkinlikte bizi yalnız bırakmayan çocukların sevincine sevinç katan çok değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Atık pil toplama kampanyası