Etiket Sonuçları: çocuk

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Masa Tenisi Bursal İl Şampiyonasına 3 öğrenci ile katıldık.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Programına davet edilen Saadet Öcalgiray Özel Çocuklar Spor Kulübü olarak katılım sağladık. T.C Gençlik ve Spor Bakanı sayın Dr Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'nun teşrif ettiği programda Bursa'da sporun çıtasını yükseltmek amacıyla her alanda önemli projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine hizmetlerini daha sağlıklı verebilmeleri amacıyla 2 milyon 500 bin TL'lik maddi yardımda bulunuldu. Okulumuz spor kulübünü temsilen spor kulübü başkanımız Sadrettin SOYLAR, başkan yardımcısı Miraç SÖNMEZ ve sporcularımız katıldı. Program sonrası sporcularımız Bursa'nın tarihi yerlerini gezerek mutlu bir gün geçirdiler. Tüm sporcularımıza başarılar diler, ekbimizi tebrik ederiz.

Nis

Nis

"Atma! Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun Projesi" kapsamın İlçe Kaymakamımız Sn. Dr. Yalçın YILMAZ ve Proje Sahibi Muhammer KAVAZOĞLU okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi sevindirdiler.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından özel eğitim öğrencileri için üretilen materyaller okulumuza ulaştı.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü. Dünya Çocuk Hakları Günü, 1989 yılından bu yana, Birleşmiş Milletler tarafından kabul görmesinin ardından 20 Kasım tarihinde farkındalık yaratmak için kutlanmaktadır. 193 ülke tarafından onaylanan Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi, kanunen çocukların sahip olduğu eğitim, sağlık, barınma gibi hakların tanımlanmasına olanak sağlamaktadır. Bu kapsamda okulumuz öğretmenleri öğrencileriyle beraber günün önemine binaen etkinlik panosu hazırladılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Saadet Öcalgiray Özel Eğitim Ortaokulu ve İlkokulou öğrencilerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve etkinlikte bizi yalnız bırakmayan çocukların sevincine sevinç katan çok değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları spora yönlendirme hedefiyle ‘Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleştirilen ‘Özel Çocuklar Spor Şenliği Masa Tenisi Turnuvası’na katıldık.

Yeni Kurduğumuz spor kulübü derneğimiz ilk genel kurul toplantısını yaptı.