Etiket Sonuçları: down sendromu

21 Mart Dünya Down Sendromlular farkındalık günü kapsamında başlattığımız projede okulumuzun öğrencilerinden Hamza DÖNMEZ PTT çalışanı oldu. Özel eğitim öğretmenimiz Gurbet SÖNMEZ’in gözetiminde gerçekleşen proje eğlenceli başladı.

21 Mart Dünya Down Sendromlular farkındalık günü kapsamında başlattığımız projede Okulumuzun öğrencilerinden Hamza Dönmez ile beraber Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KARATOSUN ve Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Op. Dr. Mehmet PETRİCLİ’nin misafiri olduk.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV destekleri ile gerçekleşen Yavuz Kocaömer 2.Masa Tenisi Bölge Şampiyonasının son etabı olan 2.Bölge Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına 2 öğrencimiz ile katıldık.

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü Etkinliği Kapsamında okulumuzda yapılan etkinliğin ardından Belediye Başkanı Sayın Neşet ÇAĞLAYAN´ı ziyaret ettik.