Etiket Sonuçları: Tutum

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında "Yerli Malı Kullanılmalı" Etkinliği Düzenlendi.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinlikleri Kapsamında Öğrenci, Öğretmen ve Velilerimizle Birlikte Etkinlik Yaptık.

Yerli Malı Haftası (resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye´de tüm  okullarda kutlanan özel haftadır.Hedefi, yerli tüketimin bilinçli olarak artırılmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi vurgulanır.Okulumuzda da 22/12/2015 tarihinde yerli malı haftası etkinliği yapılmıştır. Velilerimize ve öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür  ederiz.